Welcome
Who is Catullus?  Links
Catullus Forum   Search Translations
 

  Available English translations:  
 
1 2 2b 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 14b 15 16 17 21
22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
52 53 54 55 56 57 58 58b 59 60
61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
71 72 73 74 75 76 77 78 78b 79
80 81 82 83 84 85 86 87 88 89
90 91 92 93 94 95 95b 96 97 98
99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
109 110 111 112 113 114 115 116
 

  Available languages:  
 
Latin
Afrikaans   Albanian   Arabic
Brazilian Port.   Bulgarian   Castellano
Catalan   Chinese   Croatian
Czech   Danish   Dutch
English   Esperanto   Estonian
Finnish   French   Frisian
German   Greek   Gronings
Hebrew   Hindi   Hungarian
Interlingua   Irish   Italian
Japanese   Korean   Limburgs
Norwegian   Persian   Polish
Portuguese   Rioplatense   Romanian
Russian   Scanned   Serbian
Spanish   Swedish   Telugu
Turkish   Ukrainian   Vercellese
Welsh  
 

  Gaius Valerius Catullus     
About Me
Send a Reaction
Read Reactions
 

 
Catullus Forum

Main  ::  Translations - per Carmen  ::  Carmen 5  ::  Carmen 5 in Albanian

<<  •  >>

AuthorMessage
MayaB
Posted on Sat Feb 03, 2007 06:04:47  
Lerna te jetojme, Lesbia ime, lerna te duhemi
Thashethemet e nje goje plaku
S’vlejne nje grosh!
Diejt dine kur vdesin e kur lindin:
Ndaj sapo kjo rreze t’na mbuloje
Le te fleme gjithe naten e pafund
Pa m’i fal tani nja njemije puthje,
Dhe pastaj njeqind te tjera prape
Hajt, mbi to edhe nje mijeshe tjeter.
Puthme dhe njeqindeshe te dyte
Shto akoma mijeshe dhe qindshe
Dhe kur te jene bere kaq shume te tilla
Do i bejme prape lemsh qe shpirtzinjte
Mos e dine sa shume jemi puthur
Dhe t’u zjeje nen lekure zilia…

Translated by Maya

ps: I cannot get into the site with my current password
Stine
Posted at Sat Feb 03, 2007 13:36:33  Quote
Hi Maya! Please try the new password just sent to your mailbox! When you have logged in, you can go to Settings and change your password into something else if you like. Hope it works now and sorry for the inconvenience
Den Sødeste
MayaB
Posted at Sat Feb 03, 2007 15:13:12  Quote
Quote:
  Hi Maya! Please try the new password just sent to your mailbox! When you have logged in, you can go to Settings and change your password into something else if you like. Hope it works now and sorry for the inconvenience

thanks Stine,
it worked this time.
Maya B

ps: can you also move this translation to the Albanian section? thanks again
Stine
Posted at Sat Feb 03, 2007 15:51:31  Quote
Quote:
  it worked this time.

Nice

Quote:
  ps: can you also move this translation to the Albanian section? thanks
again

That's a job for Rudy! But I am sure that he will be glad to add your translation to the collection somewhere in the near future

Cheers,
Stine
Den Sødeste
Rudy Negenborn
Posted at Sun Feb 04, 2007 10:06:22  Quote
Thanks, I have added the translation!
Site manager
MayaB
Posted at Mon Feb 05, 2007 16:20:10  Quote
Quote:
  Thanks, I have added the translation!

thanks Rudy
Guest
Posted at Thu Feb 08, 2007 04:31:19  Quote
More than beautiful this translation:

Lerna te jetojme, Lesbia ime, lerna te duhemi
Thashethemet e nje goje plaku
S’vlejne nje grosh!
Diejt dine kur vdesin e kur lindin:
Ndaj sapo kjo rreze t’na mbuloje
Le te fleme gjithe naten e pafund.
............

a.n.
 


  ďż˝ copyright 1995-2010 by Rudy Negenborn
   Nedstat